Υδραυλικά εξαρτήματα


Η ευρεία γκάμα των εμβόλων και αντλιών της IGV ικανοποιούν κάθε σας απαίτηση τόσο σε τυπολογία ανάρτησης (απευθείας πλευρική, απευθείας κεντρική, έμμεση 2:1, με ένα ή με δύο έμβολα, μονοκόμματα ή σε δυο κομμάτια), όσο και για το βάρος ανύψωσης.


Τα έμβολα μας συνοδεύονται με πιστοποιημένη βαλβίδα θραύσης η οποία συμμορφώνεται με την οδηγία 95/16/CE και ρυθμισμένη ανάλογα με την παροχή ρευστού από την αντλία.


Οι αντλίες καλύπτουν όλο το φάσμα αναγκών σε κιλά και παροχή καθώς είναι εφοδιασμένες με : φίλτρο στη κατάθλιψη, προσβάσιμο για επιθεώρηση, βάνα απομόνωσης, μανόμετρο, πρεσοστάτης υπέρβαρου χαμηλής υστέρησης, προεγκατεστημένη ηλεκτρική καλωδίωση από τον διανομέα στη τερματική κλέμα, θερμοστάτης λαδιού, πηνίο 12V για κάθοδο έκτακτης ανάγκης, λαστιχένια αντικραδασμικά πέλματα.


Οι αντλίες μας προσφέρουν:

• ευρεία γκάμα παροχών (από 7,5 l/min , ως 600 l/min)
•μονοφασικά μοντέλα
•ελάχιστο θόρυβο λειτουργίας
•διαθεσιμότητα σε διάφορα μοντέλα, ειδικά σχεδιασμένα, για εγκαταστάσεις με μειωμένες διαστάσεις μηχανοστασίου, μηχανοστάσιο σε ερμάριο, μηχανοστάσιο εντός φρέατος

 ydravlika 01ydravlika 02ydravlika 03

ydravlika 04 ydravlika 05ydravlika 06

 ydravlika 07ydravlika 08ydravlika 09

ydravlika 10 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you agree with it.