Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο


Οι ανελκυστήρες SAVE Programme είναι η νέα σειρά της IGV για την εξοικονόμηση χώρου, χρόνου τοποθέτησης και κόστους με την κατάργηση του παραδοσιακού μηχανοστασίου.


Οι ανελκυστήρες της σειράς SAVE Programme προσαρμόζονται παντού χάρη στο μεγάλο εύρος διαστάσεων και φινιρισμάτων και έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν το ίδιο επίπεδο ασφαλείας με τους παραδοσιακούς ανελκυστήρες. Συμμορφώνονται με την Οδηγία περί Ανελκυστήρων (95/16/CE), καθώς ο σχεδιασμός και η παραγωγή τους διέπονται από το πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9000:2000, όπως προβλέπεται από το παράρτημα ΧΙΙΙ της οδηγίας. Κάθε μοντέλο της γραμμής παραγωγής SAVE συνοδεύεται από πιστοποιητικό εξέτασης τύπου EC , το οποίο έχει εκδοθεί από κοινοποιημένο οργανισμό.


Το πρόγραμμα SAVE είναι ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο σύστημα, που προσφέρει δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών σχεδιαστικών απόψεων και τεχνολογιών (υδραυλική ή ηλεκτρική). Η απουσία του μηχανοστασίου και η ευελιξία των λύσεων, που εγγυάται η IGV, κάνουν τους ανελκυστήρες του προγράμματος SAVE μία ιδανική επιλογή για τον σχεδιαστή, τον εγκαταστάτη και τον χρήστη.

anelkustires xoris mixanostasio 01anelkustires xoris mixanostasio 02anelkustires xoris mixanostasio 03anelkustires xoris mixanostasio 04

 

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you agree with it.