Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ


Η STALEC δραστηριοποιείται από το 1970, με ιδιαίτερη δυναμική παρουσία στο χώρο των ανελκυστήρων. Η αυστηρή επιλογή των προϊόντων, η ποιότητα κατασκευής και το «λογικό κόστος» είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας της.

Με την μακρόχρονη εμπειρία της στις εγκαταστάσεις ανελκυστήρων και ακολουθώντας τις διεθνής εξελίξεις, ασχολήθηκε, από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα, με τους υδραυλικούς ανελκυστήρες. Το 1984 μπαίνει δυναμικά και στο εμπόριο υδραυλικών ανελκυστήρων, αντιπροσωπεύοντας εδώ και 10 χρόνια την πιο αξιόπιστη κατασκευάστρια εταιρεία μερών ανελκυστήρων στην Ευρώπη, την IGV.

H IGV ξεκίνησε τη δραστηριότητα το 1966, Η εξέλιξή της ήταν ραγδαία και σήμερα η IGV είναι διεθνώς μια από τις ηγετικές εταιρείες στο χώρο της μετακίνησης. Η IGV προσφέρει διάφορες λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη: από κλασσικούς και πανοραμικούς ανελκυστήρες μέχρι ανελκυστήρες για σπίτια (DomusLift) και stairlift (DomuStair). Κάθε προϊόν της IGV σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να καλύπτει κάθε ιδιαίτερη απαίτηση του πελάτη, παρέχοντας του ποιότητα, τεχνολογία, ασφάλεια, άνεση και την καλύτερη Ιταλική σχεδίαση.

Η STALEC έχει αναπτύξει δίκτυο πωλήσεων σε πολλά μέρη της Ελλάδος, με αντιπροσώπους και συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία. Διαθέτει όλα τα προϊόντα σε ότι φορά τους ανελκυστήρες και είναι πάντα έτοιμη να σας προσφέρει την καλύτερη και ποιοτικότερη λύση.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you agree with it.