Επιπλέον εξαρτήματα


1. Κομβιόδοχος θαλάμου στη κουπαστή
Νέα παραμετροποιήσιμη οριζόντια κομβιοδόχο ενσωματωμένη σε αλουμινένια κουπαστή.

2. Κριμένες ενώσεις
Κομψά σχέδια θαλάμου με κριμένες τις ενώσεις τους.

3. Ψηφιακή οθόνη
Το DomusLift ήταν πάντα το σύμβολο του προσωπικού ανελκυστήρα και τώρα κάνουμε ακόμα ένα βήμα περισσότερο, με την δυνατότητα τοποθέτησης μιας καινοτόμου οθόνης μέσα στο θάλαμο.
Μπορείτε να προβάλετε και να απολαύσετε εικόνες και βίντεο, απλός φορτώνοντας τα μέσω της υποδοχής USB στη κομβιοδόχος. Είναι επίσης ιδανική λύση για επαγγελματικές εφαρμογές. 

4. Συστημα Air conditioning
Το DomusLift σας παρέχει κάθε επιλογή για άνετη διαδρομή, που πλέον περιλαμβάνει και το ολοκαίνουργιο σύστημα ψύξης για τον θάλαμο. Ένα σύστημα με τεχνολογία αιχμής και εξαιρετικά μικρών διαστάσεων τοποθετέιτε στην οροφή του θαλάμου και παρέχει άμεσα ψύξη, κάνοντας την χρήση του DomusLift ακόμα ποιο άνετη.

5. Εικονικό παράθυρο
Τεχνολογία προοδεύει και τώρα το DomusLift προσφέρει ένα απίστευτο αξεσουάρ. Ένα καινοτόμο ψηφιακό παράθυρο δίνει την δυνατότητα να αλληλεπιδρά με το περιβάλλον. Καθώς κινείται το DomusLift, ψηφιακές αντικείμενα και τοπία ζωντανεύουν μπροστά σας.
Επιλέξτε αυτή την επιλογή και ζήστε μια καινούργια εμπειρία DomusLift

6. Φωτισμός LED στις πόρτες
Για μια ακόμα φορά θα μείνετε έκπληκτοι με τη νέα επιλογή του που είναι διαθέσιμοι στο DomusLift. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε σε κρυφό φωτισμό που βρίσκεται στη κάσα την πόρτας

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you agree with it.